Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

Sony Psp Vita basispakket

Meer Views

Sony Psp Vita basispakket
€ 134,99

Beschikbaarheid: Uit voorraad

bezorging

Omschrijving

Details

De PS Vita Wi-Fi versie is geschikt voor heel Europa en is dus niet regiogebonden.

Deze spelcomputer bevat verschillende elementen die zorgen voor de ultieme beleving op het gebied van next-generation draagbaar entertainment: Schitterend OLED-scherm en revolutionaire interface Het scherm van de PlayStation Vita is een prachtige multitouch, 5-inch (12,7 cm) Organic Light Emitting Display (OLED). De geavanceerde CPU/GPU en het OLED-scherm zorgen voor overvloedige, prachtige graphics voor zowel games als andere digitale content, met een kwaliteit die nog nooit eerder beschikbaar was op een persoonlijk, draagbaar entertainmentsysteem.

Het nieuwe systeem bevat aan de achterkant ook een uniek multitouchpad. Door de combinatie met het multitouch-scherm aan de voorkant biedt de console complete nieuwe gameplay waarbij je direct op een 3D-achtige manier met handbewegingen kunt gamen, door te tikken, pakken, overtrekken, duwen en trekken. Super Oval Design en twee analoge joysticks Sony gaat verder waar het basisontwerp van de PSP ophield. Dit heeft geleid tot het Super Oval Design (Superovaal-ontwerp), een vorm die op een natuurlijke manier in de hand ligt. Voor het eerst is een persoonlijk draagbaar entertainmentsysteem uitgerust met twee analoge joysticks, waardoor meer soorten games beschikbaar worden voor draagbaar gamen.

LiveArea™ Elke game die voor de PS Vita uitkomt zal voorzien zijn van LiveAreaTM, een plek waar gebruikers de spanning en het plezier van games kunnen delen met andere spelers. Hier heb je toegang tot de laatste info over games, die via het PlayStation Network direct van de ontwikkelaars en uitgevers komt. Daarnaast kun je met PlayStation Vita een Activiteiten-log bekijken, dat constant wordt bijgewerkt met de acties van gebruikers die dezelfde game spelen. Dit geeft de mogelijkheid tot realtime-communicatie tussen de spelers. Dichtbij Sony heeft de PlayStation Vita standaard uitgerust met locatie-specifieke diensten met behulp van het PlayStation Network.

De nieuwe applicatie heet 'Dichtbij' en is speciaal ontwikkeld voor deze dienst en het Network. Hiermee kun je zien wat je vrienden in de buurt op dat moment spelen, of wat ze pas hebben gespeeld. Ongeacht wat er gespeeld wordt, kun je hier ook vrienden en nieuwe spelers virtueel ontmoeten door het delen van game-info, over de dimensies van tijd en afstand heen.

Nieuw PlayStation Vita maakt gebruik van een nieuw gamemedium.

Het is een kleine kaart gebaseerd op flash-geheugen, die alleen wordt gebruikt voor hun softwaretitels. Het voordeel van het flash-geheugen is dat je volledige software-titels inclusief game-extra's en opgeslagen spellen op deze kaart kunt opslaan. Door de kaart met flash-geheugen kan Sony in de toekomst game cards maken met meer capaciteit, waardoor ontwikkelaars meer gamegegevens kunnen opslaan en de games nog dieper en meeslepender kunnen worden.

De PlayStation Vita is uitgerust met twee camera's, één aan de voorkant en één aan de achterkant van het systeem.

Daarnaast heeft de spelcomputer ook nog drie bewegingssensoren, een gyroscoop, een acceleratiemeter en een elektronisch kompas, die zijn ontworpen voor een entertainmentwereld die direct verbonden is met de echte wereld.

PlayStation Vita Wi-Fi Samenvatting:

  • Handheld voor games, 
  • multimedia en sociale-netwerktoepassingen
  • Ingebouwde wifi en Bluetooth 
  • 5 inch touchscreen 
  • 2x hogere resolutie dan de PSP 
  • Multi-touch pad op achterkant 
  • 2 analoge sticks 
  • Lithium-ion accu