Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

Playstation 3 controller

Meer Views

Playstation 3 controller
€ 44,00

Beschikbaarheid: In voorraad

bezorging

OF
Omschrijving

Details

Let's get ready to rumble!

En zo is het maar net. Want wat is een PlayStation zonder controller met trilfunctie? Net niet compleet natuurlijk. Daarom ontbreekt het de PS3 ook niet aan een vibrerende gamepad: de Dual Shock 3. Net als zijn twee voorgangers is deze controller uitgerust met de door vele PlayStation-gamers aanbeden rumble-technologie waardoor elk spel op de PlayStation 3 nog realistischer aanvoelt. Elke vuursalvo, autobotsing of klap geeft de Dual Shock 3 als trillingen door, zodat jij de gameplay nog bewuster meemaakt.

Inclusief bewegingssensoren

Met uitzondering van de trilfunctionaliteit bezit de wireless Dual Shock 3 over dezelfde features als de originele Sixaxis. Zoals natuurlijk de onmiddellijk in het oog springende PS-knop waarmee je direct terugkeert naar het hoofdmenu van elke game of film. Verdwalen in submenu's is dus niet langer een issue. Met één druk op deze knop is het beginscherm weer oproepbaar. De toets dient tevens als handige aan/uit-knop voor de PlayStation 3.

En ook de ingebouwde motion sensors ontbreken niet. Net als zijn intuïtieve PS3-voorganger gebruikt de Dual Shock 3 een bewegingsdetectie, die een nauwkeurige besturing over zes assen mogelijk maakt. Indien jij dus regelmatig fanatiek meebeweegt tijdens wilde gamesessies, haal jij het maximale uit deze draadloze controller.