Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

Nintendo Wii U Premium Pack 32 gigabyte + Nintendoland

Meer Views

Nintendo Wii U Premium Pack 32 gigabyte + Nintendoland

Normale prijs: € 249,99

Special Price € 149,99

Beschikbaarheid: Uit voorraad

bezorging

Omschrijving

Details

Nintendo Wii U: Premium Pack met Nintendoland

De Wii U is een gloednieuwe, complete spelcomputer van Nintendo. Met de tablet-achtige Wii U GamePad en de game NintendoLand ervaar je meteen wat de Wii U allemaal in huis heeft. Stap het NintendoLand-pretpark binnen en geniet van 12 attracties, elk in de vorm van een mini-game met een legendarische Nintendo-game of held als thema, bijvoorbeeld Mario, Zelda en Donkey Kong. Speel met of tegen elkaar of in je eentje en zie meteen hoe de Wii U GamePad een nieuwe dimensie toevoegt aan jouw game-belevenis. Bovendien geniet je van je games in 1080p Full High Definition graphics op de Wii U. Ook sluit jij je met de Wii U aan bij een wereldwijd sociaal netwerk voor Wii U-bezitters: het Miiverse. Zo deel jij jouw ervaringen met vrienden, familie en andere spelers over de hele wereld.

Wii U GamePad met touchscreen

De Wii U GamePad is niet zomaar een nieuwe controller. Dankzij het touchscreen met diagonaal van zo'n 15,7 centimeter heb je letterlijk een tweede scherm in handen. Dat biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden om games met meerdere spelers te beleven. Want op je tv en het scherm van de Wii U GamePad kan je natuurlijk hele verschillende dingen tegelijk laten zien. Of je kunt verder spelen op de Wii U GamePad wanneer iemand anders televisie wil kijken. Ook beschikt de Wii U GamePad over een microfoon en camera voor videochats met andere Wii U Spelers via het Miiverse.

Compatibel met games en accessoires van de Wii

De Wii U heeft 2 GB aan werkgeheugen. Hierdoor kan je naar de systeemmenu's terwijl je een spel speelt, zonder dat je het spel hoeft stop te zetten. Dankzij de ingebouwde draadloze netwerkkaart en een geïntegreerde webbrowser surf je ook over het Internet via de Wii U. Ook is de Wii U compatibel met Wii-games en gedownloade WiiWare- en Virtual Console-games. En Wii-accessoires, zoals je Wii-motes, nunchucks en het Balance Board, gebruik je ook gewoon op de Wii U.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):