Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

Nintendo Wii U kompleet pakket 8 gigabyte

Meer Views

Nintendo Wii U kompleet pakket 8 gigabyte
€ 219,99

Beschikbaarheid: In voorraad

De opvolger van de Nintendo Wii
Wii U GamePad met touch-screen
720p/1080p High Definition graphics
Ingebouwde draadloze netwerkkaart
Eigen sociaal netwerk: Miiverse
Geïntegreerde webbrowser
Videobellen via de Wii U GamePad
In de doos:
Nintendo Wii U 8 gigabyte
Spel Nintendoland
Wii U GamePad

Stroomkabel en laadkabel

HDMI-kabel

Handleiding
OF
Omschrijving

Details

Basic Pack De Wii U is een gloednieuwe, complete spelcomputer van Nintendo en zorgt weer voor een revolutie als het gaat om gamen. Het tweede scherm en de bedieningsmogelijkheden van de tablet-achtige Wii U GamePad maken een compleet nieuwe game-ervaring mogelijk voor jou en je medespelers. Bovendien geniet je van je games in 1080p Full High Definition graphics op de Wii U.

Ook sluit jij je met de Wii U aan bij een gloednieuw sociaal netwerk: het Miiverse. Zo deel jij jouw ervaringen met vrienden, familie en andere spelers over de hele wereld. Wii U GamePad met touchscreen De Wii U GamePad is niet zomaar een nieuwe controller.

Dankzij het touchscreen met diagonaal van zo'n 15,7 centimeter heb je letterlijk een tweede scherm in handen. Dat biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden om games met meerdere spelers te beleven. Want op je tv en het scherm van de Wii U GamePad kan je natuurlijk hele verschillende dingen tegelijk laten zien. Of je kunt verder spelen op de Wii U GamePad wanneer iemand anders televisie wil kijken.

Ook beschikt de Wii U GamePad over een microfoon en camera voor videochats met andere Wii U Spelers via het Miiverse. Compatibel met games en accessoires van de Wii De Wii U heeft 2 GB aan werkgeheugen. Hierdoor kan je naar de systeemmenu's terwijl je een spel speelt, zonder dat je het spel hoeft stop te zetten. Dankzij de ingebouwde draadloze netwerkkaart en een geïntegreerde webbrowser surf je ook over het Internet via de Wii U.

Ook is de Wii U compatibel met Wii-games en gedownloade WiiWare- en Virtual Console-games. En Wii-accessoires, zoals je Wii-motes, nunchucks en het Balance Board, gebruik je ook gewoon op de Wii U.

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):