Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

Nintendo DSi pakket rood

Meer Views

Nintendo DSi pakket rood
€ 49,99

Beschikbaarheid: In voorraad

bezorging

OF
Omschrijving

Details

Het lijkt alsof de Nintendo DSi een jasje heeft uitgetrokken.

Want de handheld oogt op het eerste gezicht heel anders dan zijn voorganger, de DS Lite. Zo is DSi bijvoorbeeld een fractie kleiner. Dat wil zeggen 4 millimeter smaller, 1 hele millimeter korter en 2,6 millimeter dunner. Hierdoor is het gewicht met vier gram teruggebracht tot 214 gram. Verder kent de gekrompen

Nintendo DSi geen 3 inch maar 3,25 inch beeldschermen die beide over vijf in plaats van vier lichtinstellingen beschikken, waardoor de spelcomputer nog beter in fel verlichte omgevingen te gebruiken is. En tenslotte ontbreekt op de Nintendo DSi de spelcassette-opening voor GameBoy Advance-spellen. Deze heeft plaatsgemaakt voor een SD-ingang. Het bodywork van de Nintendo DSi bevat twee compacte cameraatjes die gezichtskenmerken en lichaamsbewegingen uiterst nauwkeurig registreren. Deze spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in de besturing van speciaal voor deze handheld ontwikkelde spelletjes.

Wat Nintendo DSi Camera echter onderscheidt, is de ingebouwde camerasoftware die is voorzien van elf speciale camera-effecten die je op zelf geschoten foto's toepast. Bewerk bijvoorbeeld een willekeurig gezicht tot dat van Mario inclusief zijn beroemde snor en pet. Of voorzie het kiekje van een prachtige omlijsting en bewaar deze vervolgens op een SD-geheugenkaart, pc of Nintendo Wii.

Een grappige dj-set in zakformaat. De Nintendo DSi laat zich horen! Althans, beter dan welke van zijn voorgangers dan ook. Het volume en de geluidskwaliteit van de Nintendo DSi zijn tenslotte verbeterd, wat zowel de muziek in spellen als jouw favoriete AAC-bestanden zeer zeker ten goede komt. En hier houden de oorstrelende opties van dit veelzijdige apparaat nog niet op. De Nintendo DSi Sound laat je op nieuwe manieren experimenteren en spelen met (zelf opgenomen) geluid en muziek. Wijzig bijvoorbeeld de toonhoogte en snelheid naar eigen voorkeur. Of wijs eenvoudig geluidseffecten toe aan bestanden die op het systeem worden afgespeeld.