Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

GB Boy Colour 2017

GB Boy Colour 2017
€ 69,99

Beschikbaarheid: In voorraadbezorging

OF
Omschrijving

Details

Eindelijk een toffe oplossing voor de GAMEBOY en GAMEBOY COLOR ..GB Boy 2017 versie!

De Game Boy color is een raar apparaat. In 1998 kwam Nintendo eindelijk met een draagbare spelcomputer met een kleurenscherm. Qua specs ging de handheld er ook flink op vooruit, maar het was allemaal vrij matig in vergelijking met de mogelijkheden. Het had een stuk beter kunnen zijn.

Het beeldscherm van de Game Boy Color heeft geen verlichting en is moeilijk te zien in niet volledig verlichte omgevingen. Hier zijn veel klachten over geweest, maar Nintendo heeft deze nooit verholpen. Het vervelende is dat het niet mogelijk is om een Game Boy Color aan te passen en te voorzien van backlight. Tot op heden zijn alleen front-light aanpassingen mogelijk. Deze manier van verlichting zorgt er vaak voor dat afbeeldingen flets overkomen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop andere portables waarop je Game Boy en GB Color games kunt spelen.  De GB Boy Colour is een Game Boy Color. Wil je er eentje bemachtigen zul je wel goed moeten zoeken. Je zult ze niet in winkels aantreffen. Uiterlijke kenmerken en gemis gb-boy-colour-geelQua uiterlijk lijkt de GB Boy Colour identiek aan de echte Game Boy color. Tenminste, totdat je een Game Boy color naast deze kloon legt. De knoppen zijn bijna hetzelfde als de Nintendo variant.

De GB Boy Colour is net iets groter, heeft een rechthoekig scherm. De batterijduur is prima te noemen en vergelijkbaar met de huidige Game Boy Color. Het geluid is een stuk harder dan de Game Boy Color. De console voelt verder prima aan.

Wat maakt de GB Boy Colour dan zo speciaal? namelijk: een prima backlit beeldscherm... zitten 66 games ingebouwd. Die krijg je er dus gratis bij Vooral het aangepaste beeldscherm zorgen voor een tweede leven wat betreft game Boy Color games.