Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0618323175

Psp omgebouwd 2de hands + 8 gigabyte

Meer Views

Psp omgebouwd 2de hands + 8 gigabyte
€ 129,99

Beschikbaarheid: In voorraad

bezorging

OF
Omschrijving

Details

Psp omgebouwd  + 8 gigabyte + tft protectie + arcade dvd + autokit

PlayStation Portable De PSP-E1000 is een bijzonder voordelig geprijsde uitvoering van de populaire PlayStation Portable. Deze handheld kan overweg met Sony's UMD-schijfjes, dus je speelt er alle PSP-games op. Maar de PSP is meer dan een draagbare spelcomputer, want ook muziek- en videobestanden speel je erop af. Zo heb je een compleet entertainmentcentrum op zak met de PSP-E1000.

LCD-scherm met een diagonaal van 10,9 centimeter

Games en filmpjes zien er prachtig uit op het LCD-scherm van de PSP-E1000. Dit scherm heeft een diagonaal van 10,9 centimeter en geeft maar liefst 16 miljoen kleuren weer. Wat betreft geluid is de PSP-E1000 goed bedeeld. Wanneer je met een koptelefoon of oordopjes speelt, geniet je van stereogeluid.

Memory Stick Pro Duo-slot voor gedownloade

Content Wat ontbreekt op de PSP-E1000, is een draadloze netwerkverbinding. 

Ombouw

Uw PSP zal een custom firmware krijgen die gelijk staat aan een gejailbraiked psp. De grote voordelen heeft van 1.50 firmware van Sony (Homebrew kunnen starten) en is gewoon in de nederlandse taal! Als u dit niet wilt kunt u dit aangeven en zullen we de gewenste firmware erop zetten.

Na dit downgradepakket is het mogelijk om gebruik te maken van:

  • Homebrew software spelen (gedownload software), 
  • Films bekijken (Divx, Xvid, Mp4, Mp3), 
  • Arcade spellen spelen. 
  • Bijgeleverd met een dvd met meer dan 7000x klassieke arcade spellen! (Nintendo/Sega/Amiga500/Commodore64 en veel andere)
  • 1 jaar garantie

Downgraden van een PSP neemt 30 minuten gemiddeld in beslag. Het kan dinsdag tot zaterdag tussen 11.00 t/m 17.00 uur. Uw PSP kan dan direct gedowngrade worden (erop wachten).