15 jaar Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam. Info? WhatsApp: 0641241880

Psp Vita Slim + 8gig

Meer Views

Psp Vita Slim + 8gig
€ 149,99

Beschikbaarheid: Uit voorraad

bezorging

Omschrijving

Details

PlayStation Vita Slim Wi-Fi (model PCH-2004) + Memory Card 8GB 9 (nieuwe 2015 model)

PlayStation introduceert de toekomst van handheld entertainment met de PlayStation Vita. De opvolger van de inmiddels 64 miljoen keer verkochte PSP (PlayStation Portable) is veel meer dan alleen een upgrade van de bestaande technologie.

Deze 'Slim' versie van de PS Vita console is 40 gram lichter en 20 procent dunner dan het vorige model en bevat een LCD-scherm in plaats van een OLED-scherm. Het nieuwe gestroomlijnde PS Vita-systeem heeft een betere, ergonomische afgeronde vorm. Die zorgt er samen met de kleinere behuizing voor dat gebruikers nog comfortabeler kunnen gamen. Bovendien zijn de PS-toets, de START-toets en de SELECT-toets rond en bol gemaakt, waardoor ze eenvoudiger in te drukken zijn. Daarnaast is het nieuwe PS Vita-systeem voorzien van een micro-USB-aansluiting, zodat gebruikers hun eigen USB-kabel, bijvoorbeeld van hun smartphone, kunnen gebruiken om het systeem op te laden of een reservekopie van gegevens te maken.

De opnieuw ontworpen interne architectuur van het nieuwe PS Vita-systeem heeft er ook voor gezorgd dat de batterij langer meegaat. Je kunt nu ongeveer 4 tot 6 uur gamen (bij het vorige model is dat ongeveer 3 tot 5 uur) en ongeveer 7 uur video afspelen (bij het vorige model ongeveer 5 uur). Eveneens beschikt deze versie over een ingebouwd geheugen van 1 GB, waardoor het niet langer nodig is om een aparte memorycard aan te kopen als je voornamelijk van plan bent om fysieke games te spelen.

Baanbrekende technologie

Alle expertise die PlayStation heeft opgebouwd met de ontwikkeling en de productie van zowel PSP als PlayStation 3 is aangewend om tot de PlayStation Vita te komen. Zo beschikt het toestel over een 5" LCD aanraakscherm in hoge resolutie. Samen met de krachtige quad core rekeneenheid en snelle grafische processor kan de Vita oogverblindende beelden genereren die voorheen onmogelijk waren op een draagbare console. De gedetailleerde en haarscherpe weergave van het touch screen is echt ongekend.

Controlefreak

De controls van PS Vita zijn makkelijker en intuïtiever dan bij elk ander toestel. Naast een multi touch aanraakscherm beschikt het apparaat ook over een unieke touchpad aan de achterzijde. Samen maken deze twee besturingselementen het mogelijk om met een vingervlugge combinatie van aanraken, vastpakken, knijpen, trekken en verschuiven de meest waanzinnige applicaties te besturen. Om gamers helemaal op hun wenken te bedienen is PS Vita bovendien uitgerust met twee in plaats van één analoge stick, een veelgevraagde verbetering van de miljoenen PSP fans over de hele wereld. Tel hier de twee ingebouwde camera's, microfoon, drie bewegingssensoren, een elektronisch compas, een gyroscoop en een snelheidsmeter bij op en je krijgt een console die eigenhandig de nieuwe standaard in portable entertainment gaat zetten.

Ontmoet, verbind, ontdek, deel en speel

PS Vita is volledig voorbereid op een wereld waarin sociale netwerken, online communicatie en het delen van informatie elke dag belangrijker wordt. De nieuwe draagbare console is uitgerust met zowel Wi-Fi als Bluetooth, zodat gebruikers zich hoe dan ook op het internet kunnen begeven. Daarnaast wordt ook LiveArea in het leven geroepen, een nieuwe interface die de XMB vervangt en van waaruit je snel toegang hebt tot alle functies. LiveArea maakt tevens volledig gebruik van de Wi-Fi connectiviteit d.m.v. live message boards. Blijf om op de hoogte van de laatste games en zoek contact met andere spelers van wie ook de prestaties, scores en trophies worden bijgehouden. Je kan op elk moment zien wat je vrienden aan het spelen zijn en waar ze aan het spelen zijn. Via de Near applicatie kan je zelfs andere PS Vita spelers opsporen in jouw buurt.

Compact opslagmedium

Zelfs de nieuwe gamecartridges die de UMD's zullen vervangen zijn revolutionair. De handheld werkt met een nieuw razendsnel opslagmedium in de vorm van compacte geheugenkaarten. Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk zowel gamedata te lezen als instellingen als save games weg te schrijven naar dezelfde kaart (sommige games vereisen dat de savedata op een PS Vita memorykaartje worden weggeschreven). Hiermee kan de capaciteit van de gegevensdrager door softwarefabrikanten probleemloos aangepast worden aan de eisen van de spelontwikkelaar. En uiteraard heeft de PS Vita veel meer te bieden dan games alleen. Het wordt een echte entertainmentmachine.

- 5" LCD-touchscreen
- Twee ingebouwde camera's (voor- en achterzijde)
- Twee analoge sticks
- Drie bewegingssensoren
- Gyroscoop en snelheidsmeter
- Ingebouwde microfoon en stereoluidsprekers
- Wi-Fi ondersteuning
- Bluetooth
- Multitouchpad aan de achterzijde
- Inclusief 8 GB memory card