Winkeladres: Ombouwwereld.nl, Lekstraat 68a, 3114 SL in Schiedam | WhatsApp: 0641241880

3DS rood & omgebouwd

Meer Views

3DS rood & omgebouwd
€ 169,99

Beschikbaarheid: In voorraad

bezorging

OF
Omschrijving

Details

Je Nintendo 3DS-systeem

De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige spellen en mogelijkheden. Maak verbinding met vrienden en de wereldwijde Nintendo-gemeenschap voor ongekende opties om je spelpezier te delen. Geef je portable spelvermaak een nieuwe dimensie met de Nintendo 3DS. Kies je perspectief Geniet van 3D-spellen waar en wanneer je maar wilt, zonder een speciale bril.

Het niveau van 3D bepaal je zelf met de 3D-schuifknop. Je kunt het 3D-effect ook helemaal uitzetten om in 2D te spelen.

Leg speciale momenten vast

Omdat je het systeem toch al in je handen hebt, kun je binnen seconden de speciale momenten in je leven vastleggen. Met de twee buitenste camera's kun je zowel 3D-foto's als 3D-video's maken, waardoor de mooie momenten nog levendiger in beeld verschijnen!

3D-video Unieke spellen

Duik direct in de beroemde Nintendo-franchises die je nergens anders vindt en beleef Zelda, Mario, Star Fox en meer in adembenemend 3D. Met een geweldige catalogus spellen die elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten op de Nintendo 3DS.

Geniet van Nintendo DS-spellen

De Nintendo 3DS is met terugwerkende kracht geschikt voor alle Nintendo DS-spellen, dus kun je een enorme hoeveelheid oudere spellen opnieuw spelen of ontdekken! Je kunt ook nieuwe Nintendo DS-titels in 2D op je Nintendo 3DS-systeem spelen - zo krijg je het beste van beide werelden! Zie welke Nintendo DS-spellen compatibel zijn

Maak verbinding met je Nintendo 3DS Via StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met spelers die je op straat passeert, terwijl je via SpotPass automatisch nieuwe spelcontent, 3D-video's, 3D-trailers en nieuws ontvangt. Natuurlijk kun je ook met andere spelers online spelen!

Nintendo 3DS Nieuwe manieren om te spelen Behalve de klassieke touchscreenbesturing en het nieuwe 3D-scherm, plaatsen ook de gyrosensor en bewegingssensor je midden in de actie. Voeg daar Augmented Reality-mogelijkheden aan toe, en je beleeft een heel nieuwe manier van spelen!

1

Ombouwwereld.nl , Lekstraat 68 a/b, 3114 SL , Schiedam. Bel: 0102736150 / 0641241880 © Ombouwwereld.nl | Alle rechten voorbehouden sinds 2002